2008. szeptember 12., péntek

Azték Csokizó















Talán még a Csokoládé c. film igéző szemű férfi főszereplője, bálványom, Johnny Depp is megjelenik egyszer a pinduri üzletecske ajtajában. A boltocska, az említett film csoki-választékát idézi. Jó-jó, ez talán túlzás és Depp is... De mégis, mesebeli boltban vagyunk!
Csokoládéról-csokoládéra vándorol az ember szeme, betelni nem lehet vele… Bonbonok itt, gazdag étlapkínálat a fejünk felett… Kehely és kéjhely…
Figyelem! Ellenállhatatlan kísértésnek van kitéve a betérő vendég! Ki itt belépsz, hagyj fel minden diétával!
Kétszer fordultam meg a Károly krt. és a Semmelweis u. közti átjáró udvarban rejtező gyöngyszemben, egyszer sem csalódtam. A kiszolgálás kedves, kellemes, gyors. A felszolgált chilis csoki remek kéjforrás, a jeges csoki lime-mal egyszerre kényeztet és frissít, zseniális kombináció!
A nyári terasz a hűs udvarban kellemes a kóstolgatáshoz, csevegéshez. Télen bajban leszünk, talán el sem férünk az üzletecske apró belterében. Mielőbbi bővülést kívánok!
Érdemes körülnézni a Csokizó honlapján is, ahol a bolt kínálata, receptek és más gyönyörűségek is szemrevételezhetők: http://www.freeweb.hu/choxolat/index2.html.
De leginkább azt ajánlom, hogy térj be ide mielőbb!

Budapest V. , Károly krt. 22 - Semmelweis u. 19. (Átjáró udvar)
Nyitva tartás: h-p: 7-19, szo: 9-14

Nincsenek megjegyzések: